Izdvojeno

Otok Pag – Međunarodni polumaraton

14.5.2016. - Otok Pag - NOVALJA - LUN
  • Kategorija: Izdvojeno
  • Smještaj: noćenja s doručkom na bazi dvokrevetne sobe
  • Najam vozila i sva osiguranja

Sudjelujte u prvom međunarodnom polumaratonu na Jadranu!
Prijavite se već danas uz najpovoljnije cijene!
već od 220 kn /osobi !

Tri nacionalna parka

2 Dana - Plitvice – Slapovi Krke – Kornati

Za ljubitelje prirode i vode pripremili smo kratku turu kojom ih želimo upoznati sa tri potpuno različita nacionalna parka .

Međugorje

Dvodnevni izlet u Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta u svijetu, smješteno u blizini grada Čitluka, u južnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Plitvička jezera

Jednodnevni izlet na Plitvička jezera

Plitvička jezera svjetski su biser neprocjenjive vrijednosti, uvrštena u popis UNESCO svjetske baštine. Imaju 16 predivnih jezera povezanih slapovima različitih veličina i oblika.

Dvorci Hrvatskog Zagorja

Jednodnevni izlet u Hrvatsko zagorje

U Hrvatskom zagorju velik je broj dvoraca, njih pedesetak, posebno iz razdoblja baroka. Oni su podsjetnici visoke razine kulturnog življenja i graditeljskog umijeća proteklih stoljeća.

Ljubljana – Bled – Bohinj

Jednodnevni izlet u Ljubljanu - Bled

Slovenija ima samo jedan otok, ali njegova ga posebnost čini privlačnijima od mnogih arhipelaga. Grad Bled postoji već tisuću godina. Kozmopolitski istraživači ljepota i raznolikosti ovdje će naći mnoštvo prilika da izraze svoju kreativnost.

Ljubljana – Postojna

Jednodnevni izlet u Ljubljanu - Postojnu

Kao što će vam mnogi stanovnici i posjetitelji reći, Ljubljana je prijateljski grad. Spada u kategoriju Europskog grada srednje veličine, ali će ponuditi sv što nude velike metropole, i unatoč tome zadržati duh manje sredine.

Sjeverni velebit

Jednodnevni izlet na Sjeverni Velebit

Sjeverni Velebit proglašen je Nacionalnim parkom 1999.godine i najmlađi je hrvatski Nacionalni park. Park je bogat iznimnim prirodnim ljepotama i florom koja je vidljiva u nizu zaštićenih cjelina.

Samobor

Jednodnevni izlet u Samobor

Podno Samoborske gore kraj potoka Gradne smjestio se grad Samobor poznat po svojoj raznolikoj povijesti i ukusnim samoborskim kremšnitama, kao i po specijalitetima mustarda i bermet.

Marija Bistrica

Jednodnevni izlet u Mariju Bistricu

Svetište Majke Božje u Mariji Bistrici u Hrvatskom zagorju ima dugu, višestoljetnu povijest i jedno je od najpopularnijih i najposjećenijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj.

Nacionalni park Krka

Jednodnevi izlet u Nacionalni park Krka

Rijeka Krka privlači osebujnom ljepotom svog toka, čudesnim tvorevinama sedre i bukova preko kojih voda pada u bujnim slapovima, protočnim jezerima i zelenim dolinama.

Opatija

Jednodnevni izlet u Opatiju

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Kontrasti planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora.

Istra

Jednodnevni izlet u Pulu, Motovun i Hum

Na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka, smjestila se Pula, grad koji postoji 3 milenija. Nedaleko se izdižu Motovun i Hum, atraktivni po srednjovjekovnom ambijentu te pogledu na vinorodna polja i Motovunsku šumu.

Zagreb – Rovinj – unutrašnjost Istre – Opatija – Plitvice – Zagreb

Self drive tura - 8 dana po Hrvatskoj

8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium-prema izboru), najam automobila, transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska, karta za Nacionalni park Plitvice.

Zagreb – Zadar – Split – Dubrovnik – Mostar – Sarajevo – Zagreb

Self drive tura - 8 dana po Hrvatskoj i BiH

8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium-prema izboru), najam automobila, transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska, karta za Nacionalni park Plitvice.

Zagreb – Zadar – Split – Dubrovnik – Mostar – Zagreb

Self drive tura - 8 dana po Hrvatskoj i BiH

8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium-prema izboru), najam automobila, transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska, karta za Nacionalni park Plitvice.

© 2020. Omega Grupa