8 dana
noćenja s doručkom na bazi dvokrevetne sobe
Najam vozila i sva osiguranja
Privatna tura s vozačem- 8 dana po Hrvatskoj
8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium 5*-prema izboru), najam automobila s vozačem, transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska, karta za Nacionalni park Plitvice.

1. DAN

Dolazak u Zagreb u zračnu luku. Preuzimanje automobila, vožnja prema vašem odabranom  smještaju. Nakon check-ina ostatak dana slobodno za vlastite interese i sadržaje. Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske. Zagreb danas predstavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe. Ovaj dan možete provesti u razgledavanju glavnog grada i njegovih povijesnih i kulturnih znamenitosti, muzeja, priredbi, ili jednostavno provesti dan u šetnji središtem grada, u ispijanju kave na jednoj od mnogobrojnih poznatih zagrebačkih terasa ili možda probati specijalitete u jednom od ukusnih i mnogobrojnih zagrebačkih restorana. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka organizacija izleta po Hrvatskom Zagorju i dvorcima. Hrvatsko Zagorje je kulturno-povijesna hrvatska regija u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, od Zagreba je odvojeno Medvednicom, poznatom zagrebačkom gorom i parkom prirode. Zagorje je poznato po svojim dvorcima i svojom prekrasnom pitoresknom prirodom. Mogućnost organizacije ručka u jednom od autohtonih zagorskih restorana. Povratak u hotel, noćenje.

3. DAN

Doručak, odjava iz hotela, i nastavak vožnje prema prekrasnom Istarskom obalnom gradu Rovinju, gdje ćete biti smješteni sljedeća 3 dana. Ostatak dana slobodno za vlastite programe i istraživanja Rovinja i njegove okolice. Rovinj se nalazi na zapadnoj obali najvećeg hrvatskog poluotoka Istre. Skupa sa susjednim Porečem je najjači turistički centar Istre. Razgled kulturno-povijesnih znamenitosti Istre (crkva Sv. Eufemije sa svojom posebnom misterioznom pričom,  brojni muzeji i galerije, centar za morska istraživanja Ruđer Bošković). Noćenje.

4. DAN

Ovaj dan imate priliku posjetiti susjedni već spomenuti grad Poreč, te unutrašnjost Istre koja je zaista posebna. Nakon doručka vožnja prema Poreču, razgled poznate Eufrazijeve Bazilike. Stari je grad sačuvao raspored ulica starorimskog kastruma. Glavne su ulice Dekumanus i Cardo Maximus još sačuvane u izvornom drevnom obliku. Razgled Grožnja, kojeg još nazivaju i gradom umjetnika, ima oko 20 galerija i umjetničkih ateljea, a također je pokrenuta ljetna međunarodna filmska škola i ujedno je postao Međunarodni kulturni centar hrvatske glazbene mladeži. Posjet Motovunu, Najbolje očuvanom srednjovjekovnom istarskom utvrdom, koja se razvila na vrhu strmog brežuljka. U prapovijesnim vremenima, ilirska i keltska plemena gradila su svoje utvrde na mjestu današnjeg Motovuna. Ime mu je također keltskog porijekla, a nastalo je od riječi Montona, što znači grad u gori. Danas je Motovun poznato turističko i kulturno središte zbog svojeg filmskog festivala koji se održava svake godine i traje danima. U cijeloj unutrašnjosti Istre mogućnost kušanja i kupnja tartufa, nacionalnog istarskog specijaliteta.  Posjet Humu, najmanjem gradu na svijetu koji je poznat po svojoj aleji glagoljaša i po svojoj povijesti. Povratak u Rovinj, noćenje.

5. DAN

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Puli, posjet Pulskoj areni i razgled grada Pule. Vožnja po unutrašnjoj obalnoj  strani najvećeg Hrvatskog poluotoka, vožnja sjeverno prema Labinu te mogućnost stajanja na nekom od usputnih mjesta gdje se proteže prekrasan pogled na more. Dolazak u Opatiju, nekadašnje glavno odredište kraljevske austro-ugarske monarhije i poznato lječilište. Do danas Opatija je zadržala isti stilski izgled.

6. DAN

Današnji dan predviđen za odmor u Opatiji. Mogućnost šetnje uz 12 kilometara dugačko poznato Opatijsko šetalište lungo-mare, koje  spaja nekoliko malih mjesta sa Opatijom (Volosko-Opatija-Lovran). Mogućnost odlaska u park prirode Učka prema vlastitom izboru. Razgled kulturno-povijesnih znamenitosti Opatije, njezinog prekrasnog izgleda i parkova (nazivaju je još i biserom jadranskog mora). Mogućnost organizacije ručka ili večere u jednom od poznatih Opatijskih restorana.

7. DAN

Doručak, odjava iz hotela. Nastavak vožnje prema Karlovcu. Izlazak na staru Karlovačku cestu i vožnja prema Rastocima – Plitvičkim jezerima. Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine, šumovit je planinski kraj u kojem je nanizano 16 manjih i većih jezera kristalne modro-zelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Razgled Plitvica i noćenje.

8. DAN

Odjava iz hotela, nastavak vožnje prema Zagrebu. Preuzimanje vozila i završetak putovanja koji se veže uz vrijeme vašeg leta (mogućnost organizacije dodatnog noćenja u blizini zračne luke ukoliko je potrebno zbog leta).

Odredišta

Zagreb, Rovinj, unutrašnjost Istre, Opatija, Plitvice

Detalji

Naš mobitel sa 50 kn na računu. ENC - prednost zbog čekanja. Najam vozila uključuje (putnici dijele jedan auto):

 • Neograničena kilometraža
 • CDW
 • TP
 • Auto karta RH
 • GPS
 • Korištenje mobitela sa 50kn na računu
 • Promidžbeni materijali destinacija
 • SC - Super Cover
Mogućnost najma ENC uređaja (beskontaktno plaćanje cestarina - ušteda vremena jer se uglavnom ne čeka na naplatnim kućicama), mogućnost najma dječje sjedalice. Zavisno o dolasku mogućnost organizacije razgleda grada prvi dan sa stručnim vodičem.

U ponudu je uključeno:
 • Cijena u eurima po osobi u dvokrevetnoj sobi (pdv uključen)
 • Smještaj na bazi noćenja sa doručkom (mogućnost polupansiona),  8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium5* - prema izboru)
 • Najam automobila s vozačem
 • Transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska
 • Karta za Nacionalni park Plitvice
 • Gorivo
 • Cestarina (ukoliko nije unajmljen ENC)
 • Tunelarina, mostarina
 • Parking
 • Ulaznice za razglede i izlete
 • Obroci osim doručka u hotelu, piće
 • Pay - 3 eura dnevno po osobi (Personal accident insurance)