8 dana
noćenja s doručkom na bazi dvokrevetne sobe
Najam vozila s vozačem i sva osiguranja
Privatna tura s vozačem - 8 dana po Hrvatskoj i BiH
8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium 5*-prema izboru), najam automobila, transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska, karta za Nacionalni park Plitvice.

1. DAN

Dolazak u Zagreb u zračnu luku. Preuzimanje automobila, vožnja prema vašem odabranom  smještaju. Nakon check-in ostatak dana slobodno za vlastite interese i sadržaje. Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske. Zagreb danas predstavlja upravno, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Hrvatske. Položajem i kulturom spada u gradove Srednje Europe. Ovaj dan možete provesti u razgledavanju glavnog grada i njegovih povijesnih i kulturnih znamenitosti, muzeja, priredbi, ili jednostavno provesti dan u šetnji središtem grada, u ispijanju kave na jednoj od mnogobrojnih poznatih zagrebačkih terasa ili možda probati specijalitete u jednom od ukusnih i mnogobrojnih zagrebačkih restorana. Noćenje.

2. DAN

Nakon doručka organizacija izleta po Hrvatskom Zagorju i dvorcima. Hrvatsko Zagorje je kulturno-povijesna hrvatska regija u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, od Zagreba je odvojeno Medvednicom, poznatom zagrebačkom gorom i parkom prirode. Zagorje je poznato po svojim dvorcima i svojom prekrasnom pitoresknom prirodom. Mogućnost organizacije ručka u jednom od autohtonih zagorskih restorana. Povratak u hotel, noćenje.

3. DAN

Doručak, odjava iz hotela. Vožnja prema Zadru. Zadar je grad na hrvatskom moru, središte Zadarske županije i šireg područja sjeverne Dalmacije. Zadar ima bogatu povijest koja seže još od pradavnih vremena. Smještaj u hotel i slobodno za razglede prema vlastitom interesu (razgled foruma-glavnog trga iz rimskih vremena koji je smješten ispod temelja crkve Sv. Donata,  katedrala Sv. Stošije, gradske zidine-Muraj, Kalelarga-najpoznatija Zadarska ulica). Noćenje.

4. DAN

Doručak, odjava iz hotela. Vožnja prema Splitu. Smještaj u hotel. Split je najveći grad u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj, te treća luka na Mediteranu po broju putnika. Također Split ima bogatu povijest i kulturno-povijesne znamenitosti. Razgled Splita (Dioklecijanova palača koja je na Unescovoj listi kulturne baštine, te je ujedno i palača iz 4. st. koja je danas samo gradsko središte i to ovaj grad čini jedinstvenim, razgled Peristila, Jupiterovog hrama i katedrale). Noćenje.

5. DAN

Doručak, odjava iz hotela. Vožnja prema Dubrovniku, vožnja kroz prekrasnu Makarsku rivijeru. Dolazak u Dubrovnik, koji je na listi Unescove svjetske zaštite gradova, te je jedan od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. U srednjem vijeku postao je Dubrovačka Republika jedini grad–država na istočnoj obali  Jadrana koji je konkurirao Veneciji. Također Dubrovnik je bio jedan od središta razvoja hrvatskog jezika i književnosti. Ostatak dana slobodno za razgled Dubrovnika (razgled gradskih zidina, dubrovačke katedrale, mnogobrojnih crkva i samostana, palača, priredbi). Noćenje.

6. DAN

Doručak, odjava iz hotela. Vožnja prema Mostaru, gradu mostova, smješten na obali rijeke Neretve, najveći grad u Hercegovini. Hercegovina je regija na jugu Bosne i Hercegovine, čije sjeverozapadne granice nisu do kraja određene. Grad je dobio ime po čuvarima mostova, Mostarima. U njemu se nalazi Stari most, koji je od 2005. godine pod Unescovoj zaštitom.  Šire područje današnjeg Mostara bilo je naseljeno još u prapovijesnom vremenu, što potvrđuju brojna nalazišta (više od 150). Razgled Mostara, njegovih kulturno-povijesnih znamenitosti. Odlazak prema Sarajevu. Noćenje.

7. DAN

Doručak. Razgled Sarajeva prema osobnom programu. Sarajevo je glavni grad BiH i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, kroz grad potječe rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa poznatim izletištem Sarajlija, vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine. Razgled Baščaršije, stari dobro očuvani trgovački dio grada, raznih potkupolnih džamija, te tradicionalne forme orijentalne arhitekture. Mogućnost najma turističkog vodiča. Noćenje.

8. DAN

Odjava iz hotela, nastavak vožnje prema Zagrebu. Preuzimanje vozila i završetak putovanja koji se veže uz vrijeme vašeg leta (mogućnost organizacije dodatnog noćenja u blizini zračne luke ukoliko je potrebno zbog leta).

Odredišta

Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo

Detalji

  Najam vozila uključuje (putnici dijele jedan auto):

 • Neograničena kilometraža
 • CDW
 • TP
 • Auto karta RH
 • GPS
 • Korištenje mobitela sa 50kn na računu
 • Promidžbeni materijali destinacija
 • SC - Super Cover
Mogućnost najma ENC uređaja (beskontaktno plaćanje cestarina - ušteda vremena jer se uglavnom ne čeka na naplatnim kućicama), mogućnost najma dječje sjedalice. Zavisno o dolasku mogućnost organizacije razgleda grada prvi dan sa stručnim vodičem.

U ponudu je uključeno:
 • Cijena u eurima po osobi u dvokrevetnoj sobi (pdv uključen)
 • Smještaj na bazi noćenja sa doručkom (mogućnost polupansiona),  8 noćenja u hotelima (3*/4* comfort, premium 5*- prema izboru)
 • Najam automobila s vozačem
 • Transfer od zračne luke do smještaja prvi dan dolaska
 • Karta za Nacionalni park Plitvice
 • Gorivo
 • Cestarina (ukoliko nije unajmljen ENC)
 • Tunelarina, mostarina
 • Parking
 • Ulaznice za razglede i izlete
 • Obroci osim doručka u hotelu, piće
 • Pay - 3 eura dnevno po osobi (Personal accident insurance)